Lage, creatieve salontafels op maat van multiplex, door Anneke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Anneke

Anneke

NL

Gemiddeld

1 minuut

Anneke laat zien dat je met eigen creativiteit relatief snel en eenvoudig zelf prachtige salontafels kunt maken. Met de online zaagservice zet je een idee snel om in resultaat. In dit geval twee lage salontafels op maat.

Omschrijving van Anneke

Van de 4 ronde schijven 2 tafels gemaakt. Met tussen stukken is er ruimte voor de afstandsbediening en tv gids enz. Tafels staan op wielen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik ontwerp iets en laat mijn man het (samen met mij :) )maken . De schijven waren door jullie perfect gemaak dus was het nog de latten ertussen zetten en pootjes eronder. De onderste schijf wit gemaakt en ook de poten . De rest met matte lak afgewerkt . Het was even puzzelen om geen schroeven door het blad aan de bovenkant te laten doorkomen. Maar met goed uitmeten is dat gelukt . Ben er blij mee!

Afmetingen van mijn DIY project

Twee ronde schijven van 90,0 cm en twee van 80,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Anneke en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 226,92


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken