Twee bureautjes van grenen timmerpanelen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

N.M.

N.M.

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Ik heb 2 bureaus gemaakt van prachtige, 28mm dikke, grenen timmerpanelen. Ik had eigenlijk nog nooit van OPMAATZAGEN.nl gehoord maar ga hier zeker vaker gebruik van maken. Goede en snelle levertijd en mooie kwaliteit!

Hoe heb je de bureau's gemaakt?

Ik heb zelf 4 staanders gelast van ijzeren kokers in de maat 40/80-2. Daarna heb ik op de liggers, met behulp van de kolomboor, een aantal gaten ingeboord. Met houtdraad bouten van 8 x 60 mm worden de panelen op de staanders bevestigd. Het ijzer in combinatie met het grenenhout geeft een mooie industriële uitstraling. De panelen zullen nog worden behandeld met een beschermende olie om de vorming van vlekken tot een minimum te beperken. Viltjes onder de stalen frames en werken maar!

Wat zijn de afmetingen?

De bureautjes zijn 75,0 cm hoog. Ze komen in een kleine kantoorruimte dus ze zijn met 60,0 cm diep en 160,0 cm breed lekker compact.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van N.M. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 260,66


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken