Salontafelblad vervangen door eikenhouten blad op maat, door Carolien

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Carolien

Carolien

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

We besloten om bij opmaatzagen een nieuw tafelblad van mooi gevingerlast eikenhout, voor onze bestaande salontafel te laten maken. Zelf afgelakt en heel blij met het resultaat.

Een eikenhouten blad op de salontafel monteren

Onze salontafel had een glazen blad waar we erg op uitgekeken waren. Daarom na wat zoeken bij OPMAATZAGEN.nl een eikenhouten blad besteld van 74,2 cm met afgeschuinde kant. Zo'n groot formaat van eikenhout is niet overal te verkrijgen. Maar via deze leverancier hebben we heel mooi gevingerlast materiaal binnen gekregen. Om de houtstructuur goed tot zijn recht te laten komen, maar het tafelblad wel te beschermen, heb ik er 4 lagen matte glitsa parketlak op aangebracht. We zijn erg blij met het eindresultaat!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Max. lente is 74,2 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Carolien en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 248,77


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken