Een zelf gemaakte en betegelde bijzettafel met een basis van OSB platen, door Jonathan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jonathan

Jonathan

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Jonathan

We wilden graag metrotegels of handvorm-tegels ergens in ons interieur toepassen, maar er was eigenlijk geen perfecte plek. Tegelijk wilden we ook een extra bijzettafel, maar die moest uniek zijn. Daar kwamen de twee wensen samen: een betegeld blok! Het blok gaan we op verschillende plekken neerzetten. De eerste is zoals te zien op de foto: onder de TV-plank, naast een grote plant. De volgende plek is naast de salontafel: dat is een groot wit laag vierkant. De alabaster-handvorm tegels passen goed bij alles er omheen: de gietvloer, witte muur, grote pot en het hout.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De afmetingen zijn geheel afgestemd op het formaat tegel: 13,2 x 13,2 cm. Ook hebben we de dikte van het hout meegerekend. We wilden zeer nauwkeurig gezaagde delen, daarom zijn we (opnieuw) bij Opmaatzagen.nl uitgekomen. De tegels hebben we gelijmd met een halve tube Bison PolyMax die nog over was van een vorig project en Bison montage kit Ultimate. Met beide kitten zaten de tegels vrijwel meteen goed vast! De zaagdelen pasten perfect tegen elkaar omdat de maatvoering heel nauwkeurig was uitgevoerd.

Afmetingen van mijn DIY project

L: 67,0 cm B: 54,5 cm H: 40,5 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jonathan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 40,30


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken