Ovalen salontafel met side table, door Nico

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Nico

Nico

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een Ellips Salontafel met rvs poten en het blad bekleed met desktop linoleum de randen zijn zwart afgewerkt. In de zelfde stijl een side table met verdieping

Een ovale tafel op maat maken

RVS staff 8mm gebogen en op de uiteinden draad gesneden. Deze gemonteerd op stalen strips welke weer geschroefd zijn aan de onderzijde van de tafels. Sleuven gefreesd in de bladen zodat de moeren waarmee de poten aan de strips zijn gemonteerd hierin verzonken in het blad.

De bladen op de linoleum gelegd en met behulp van een afstand blokje het patroon met overmaat uitgetekend. (2,5 cm dik blokje). Het linoleum uitgesneden en hierna met contactlijm geplakt op de bladen. Vervolgens het overstekende materiaal weggesneden.

Ovale tafels op maat

Salon tafel 210,0 x 70,0 cm
Side table 140,0 x 30,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken