Maak je eigen stijlvolle witte salontafel voor de woonkamer, door Ger

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ger

Ger

NL

Makkelijk

2 minuten

Een stijlvolle en praktische salontafel in de woonkamer door Ger

Inspiratie nodig voor een doe-het-zelf project dat zowel stijlvol als praktisch is? Kijk dan naar de realisatie van deze prachtige witte salontafel die perfect past in de woonkamer. Door de samenwerking met OPMAATZAGEN.nl is dit project tot een succesvol einde gebracht.

Details van het DIY project

Ger koos voor een minimalitisch en tijdloos design voor zijn zelfgemaakte salontafel. Het strakke witte oppervlak en de robuuste, maar eenvoudige vorm maken het tot een blikvanger in elk interieur. Specifiek voor dit project werd het hout op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl. Ger zette de verschillende delen in elkaar tot een eindproduct dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook duurzaam is.

De woonkamer als de perfecte plek

De woonkamer is vaak het hart van het huis, en deze salontafel sluit daar naadloos bij aan. Met de rustige witte kleur en harmonieuze proporties past deze tafel prachtig bij de rode banken en de houten vloer, en biedt het een praktisch oppervlak voor dagelijks gebruik.

Voordelen van een eigen creatie

Het zelf ontwerpen en in elkaar zetten van meubilair heeft tal van voordelen. Ger had volledige vrijheid over de maatvoering en het materiaal, waardoor het eindproduct volledig aan zijn persoonlijke voorkeuren en budget voldoet. Het zelf maken van deze salontafel laat zien dat maatwerk niet duur hoeft te zijn.

De elegante eenvoud van de salontafel

Deze doe-het-zelf salontafel heeft een eigentijdse uitstraling met een vleugje Scandinavische stijl. De eenvoud van het ontwerp zorgt ervoor dat het meubelstuk in diverse interieurdesigns tot zijn recht komt.

Grenen Timmerpaneel voor duurzaamheid en uitstraling

Grenenhout staat bekend om zijn natuurlijke uitstraling en is bijzonder geschikt voor meubelprojecten. Voor deze salontafel werd een dikte van 28 mm gebruikt, wat de tafel niet alleen een robuuste uitstraling geeft, maar ook een goede duurzaamheid. Grenen timmerpanelen zijn makkelijk te bewerken, schilderen of beitsen, wat ze ideaal maakt voor Ger zijn DIY project.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ger en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 153,03


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken