Sterk en praktisch tafelblad op maat, door Wouter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Wouter

Wouter

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Omschrijving

Voor in de kantine een nieuwe tafel ontworpen. Hier is gebruik gemaakt van een mooi dik blad van 40 mm berken multiplex.

Een tafelblad zelf maken

Toen mijn klant aan mij vroeg of ik een nieuwe tafel voor in zijn kantine kon ontwerpen, ben ik snel terecht gekomen bij OPMAATZAGEN.nl. Om een passend tafelblad hiervoor te vinden en ook nog op maat gezaagd! We waren op zoek naar een mooi, stevig en dik houten voor de tafel. Toen ben ik bij OPMAATZAGEN.nl de verschillende opties gaan bekijken en ben ik uitgekomen op 40mm dik berken multiplex.

Ik heb voor multiplex berken gekozen omdat ik de zichtbare fineerlagen van multiplex erg mooi vind en weet dat multiplex zowel erg sterk is als minder werkt als massief hout.

Om het blad nog wat meer detail te geven zijn de hoeken afgerond met een radius van 5,0 cm en hebben de randen aan de onderkant een afronding met een radius van 10mm gekregen. Om het blad een wat donkerdere kleur te geven heb ik met een spons er donkere notenlak in gewreven. Vervolgens een logo op gespoten en afgelakt met een glanzende blanke jachtlak. Hierbij is een onderstel ontworpen die passend is bij de kleur en dikte van het blad.

Tafel op maat maken

200,0 cm lang, 100,0 cm breed en 40mm dik

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Wouter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 780,98


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken