Decoratie blok, door Marcel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marcel

Marcel

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Mooi strak decoratie blok wat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. In dit geval als decoratie stuk waar accessoires opgezet kunnen worden om het een geheel te maken.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Mooi strak decoratie blok wat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Nu als decoratie blok maar ook zeker als zit blok tijdens een borrel of ander feestje. Sfeervol en een strakke aanblik. Wel is het materiaal gevoelig mbt transport. Verder zeer tevreden. Stukken zijn makkelijk in elkaar te zetten en de zwarte kit past mooi bij de kleur van het MDF. Daarbij is dit blok met mat verf bewerkt. Makkelijk te tillen, maar staat toch stevig.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

100,0 cm bij 60,0 cm bij 40,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marcel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

3 items in totaal

€ 224,81


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken