Salontafel van eikenhout, door Danny

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Danny

Danny

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

We hebben een salontafel gemaakt met een eiken blad en stalen poten in de vorm van een U. Deze salontafel is zo gemaakt dat hij netjes tussen onze U-vormige bank past.

Hoe heb je de tafel gemaakt?

We waren al langer opzoek naar een salontafel die ook tussen onze bank past. Alle salontafels die we tegen kwamen waren te breed. Gelukkig kwam ik toen OPMAATZAGEN.nl tegen met een enorme keus. We twijfelde over de kleur dus hebben we een sample besteld die binnen 2 dagen al binnen was. Vervolgens hebben we een mooi en dik eiken blad besteld die precies tussen onze bank past.

Eerst hebben we de poten opgemeten en vervolgens gaatjes voorgeboord om de poten te bevestigen. Daarna de poten bevestigd en het eiken blad geschuurd. Na het schuren het blad in de blanke lak gezet zodat hij beschermt is tegen krassen en dergelijke.

En nu zijn we de eigenaar van een mooie salontafel met precies de breedte en lengte die wij willen! En dat voor maar 350 euro.

Wat zijn de afmetingen geworden?

60,0 cm breed en 120,0 cm lang.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Danny en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 360,46


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken