Een prachtig eetkamer meubel met behulp van TOSIZE furniture, door Merit

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Merit

Merit

NL

Gemiddeld

2 minuten

In dit DIY project laat Merit zien hoe ze een prachtig eetkamer meubel heeft gemaakt met behulp van TOSIZE furniture. Het is een slimme zitoplossing geworden met aansluitend een ruimte opbergkast. Lees meer over haar aanpak en ervaring hieronder.

Omschrijving van Merit

We hebben zelf een lange bank ontworpen voor aan de eettafel. De bank is voorzien van 4 opbergbakken. Met 3 kinderen geen overbodige luxe. Aan de bank hebben we een kast op maat gemonteerd. Zo is het echt een meubel geworden. De kast gebruiken we als decoratie, als bergruimte en als wijnrek op hoogte.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben de bank zelf ontworpen in sketch up. Dit na online onderzoek over een fijne zithouding. Daarbij hebben we rekening gehouden met de opbergvakken. De bank hebben we in losse onderdelen besteld en zelf in elkaar gezet met behulp van een bevriende timmerman. Voor de bank hebben we kussens besteld. Hier hadden we reeds rekening mee gehouden bij het ontwerp. De kast hebben we ontworpen met de generator op de website. Deze werd geleverd in kant en klare onderdelen en was eenvoudig in elkaar te zetten.

Afmetingen van mijn DIY project

Bank: 370,0 cm lang, 60,0 diep (bovenzijde) en 42,0 hoog
Kast: 60,0 cm breed, 60,0 diep, 240,0 hoog

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

2 items in totaal

€ 1.257,56


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken