DIY dakkapel opknappen door het plaatsen van vensterbank, door Marthijn

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marthijn

Marthijn

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Na het laten plaatsen van een dakkapel, hebben we een net wandje gemaakt. Nadat deze gereed was, was het tijd voor een knappe vensterbank.

Maak een vensterbank in je dakkapel

Dakkapel heb ik laten plaatsen, en wandje en vensterbank heb ik zelf geplaatst. Uiteraard vensterbank op maat laten zagen door OPMAATZAGEN.nl

Doordat ik de vensterbank niet te veel wilde laten oversteken moest deze op maat gezaagd worden (35,0 cm breed). De meeste vensterbanken waren 30,0 cm of 40,0 cm. 30,0 cm was te smal en 40,0 cm vond ik te ver oversteken. 35,0 cm was daarom een mooie maat. Via OPMAATZAGEN.nl kon ik dit direct aangeven en zo ook de afwerking. Super geregeld.

Een lange vensterbank op maat

Lengte 500,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marthijn en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 175,06


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken