Zelfgemaakte grote luidsprekers van op maat gezaagd MDF, door Anco

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Anco

Anco

NL

Gemiddeld

1 minuut

Anco laat in dit DIY project zien hoe hij prachtige grote speakers zelf heeft gemaakt. Hij heeft het zaagwerk (MDF) op maat online besteld zodat hij direct met zijn project kon starten. Lees meer over zijn ervaring hieronder.

Omschrijving van Anco

Ik heb grote (the bigger the box, the better the bas) luidsprekers gemaakt wat ik al erg lang van plan was.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het begint met een tekening en dan uitrekenen wat de afmetingen van de panelen zijn. Alles besteld bij deze handige online zagerij. Het werd snel geleverd en de maten klopten tot op de millimeter. Toen gaten gezaagd voor de speakers en met houtlijm, lijmklemmen en spanbanden aan de gang. In totaal zijn het 8 kasten, best veel werk dus. Omdat de passing erg goed was, hoefde ik niet veel te schuren. Het afronden van de kanten was wel veel werk. Daarna heb ik de kasten in de grondverf gezet en afgelakt. Tot slot nog wat dempingsmateriaal erin gedaan en de speakers erin geschroefd. Wisselfilter gemaakt en aangesloten. Super geluidskwaliteit. In de winkel kost zoiets een veelvoud.

Afmetingen van mijn DIY project

145,0 x 31,0 x 41,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Anco en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 219,81


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken