Een gepersonaliseerde midrange luidsprekerbox gemaakt van MDF-panelen, door Valery

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Valéry

Valéry

FR

Bovengemiddeld

1 minuut

Maak je eigen middentonenluidspreker met op maat gesneden MDF. In dit DIY-project laat Valery zien hoe dat in zijn werk ging. Door online gezaagd plaatmateriaal te bestellen, kunt u direct aan de slag!
 

Beschrijving van Valery

Voortbordurend op mijn ingebouwde geluidssysteemproject, ging ik verder met het maken van een box voor 4 luidsprekers van 20 cm waarvan de uiteinden gebogen zijn om een ​​betere verspreiding van stereogeluid mogelijk te maken.

Hoe ik dit project heb afgerond

Net als bij mijn vorige project kwam het idee eerst voort uit een tekening, waarmee ik eerst mijn afmetingen berekende en vervolgens vastlegde. Vervolgens schakel ik over naar Sketchup* voor 3D-productie, waardoor ik nauwkeurige afmetingen kan tekenen en een definitieve visuele weergave kan krijgen vóór de productie. Zodra dit werk is voltooid, kan ik de bestelling op de site plaatsen door mijn verschillende specificaties toe te voegen, zoals afronding, afschuining, hoeksnede van 45 graden, enz.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

90,0 × 25,0 × 25,0

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Valéry en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 200,50


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken