JBL W15GTI mkii subwoofer in natuurlijk MDF, van Gregory

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Gregory

Gregory

FR

Gemiddeld

1 minuut

In dit project laat Gregory zien hoe hij zijn eigen subwoofer maakte. Door het natuurlijke MDF op maat te laten zagen, bespaarde hij veel tijd en ruimte! Lees hieronder hoe hij dit project aanpakte.

Beschrijving van Gregorius

Hallo, ik heb een subwoofer gebouwd voor thuisbioscoopgebruik. Als het plan eenmaal klaar is, is het eenvoudig, alles past in elkaar zoals Lego, de bezuinigingen van OPMAATZAGEN.nl zijn geweldig 👌. Ik kende OPMAATZAGEN.nl niet, het is een vriend van mij die het me vertelde maakte hem bekend. Mijn project werd veel eenvoudiger gemaakt en bespaarde tijd omdat de sneden perfect waren. Ik dank OPMAATZAGEN.nl voor hun werk. Ik raad het je aan

Hoe ik dit project heb afgerond

Het project werd in verschillende fasen uitgevoerd en gelijmd en geschroefd - montage buitenmuren door alles vierkant te maken - versteviging van het midden - houten lattenframe om het geheel te verstevigen. _ het uitsnijden van de voorkant en de ventilatieopeningen Het uitsnijden van de hoeken met de bovenfrees - montage van de laatste zijde - montage van de voorkant - en dan plaatsen ter voorbereiding - en om de afwerking af te werken.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

Buitenafmetingen 85,0 x 56,0 x 61,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Gregory en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 130,75


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken