Een gepersonaliseerde zelfgemaakte MDF-subwoofer, van Kylian

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Kylian

Kylian

FR

Gemiddeld

1 minuut

In dit doe-het-zelf-project laat Kylian zien hoe hij een subwoofer op maat maakte. Hij wilde ze zelf maken voor zijn Volkswagen golf V. Het resultaat is een basis MDF-doos waarin de dozen geplaatst kunnen worden.
 

Beschrijving van Kylian

Ik ben begonnen met het maken van een doos voor mijn 2 grote subs van 38 cm om deze in de kofferbak van mijn auto te plaatsen (golf 5)

Hoe ik dit project heb afgerond

Ik heb eerst elke plank gemarkeerd, daarna begon ik de plaats af te tekenen waar ik de eerste schroeven ging plaatsen, daarna heb ik de planken voorgeboord om te meten, de schroeven geplaatst en een ruwe montage gemaakt. Ik heb niets meer over, gewoon alles demonteren, alles isoleren , voeg een paar schroeven toe, knip de locatie van de subs uit en leg een doek erop om de box een beetje te bedekken, maak dan de aansluitingen, monteer hem in de auto, voer de aanpassingen uit met de versterker en laat de magie van de box werken

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

87,0 cm x 58,0 cm x 56,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Kylian en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 103,29


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken