Een op maat gemaakte basreflexbox in gezaagd MDF, van Valery

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Valéry

Valéry

FR

Bovengemiddeld

1 minuut

Je Bas Reflex box kun je eenvoudig zelf maken met een uitgesneden MDF-plano. In dit doe-het-zelf-project laat Valery zien hoe je dat precies doet. Het resultaat is een prachtige semi-professionele box.
 

Beschrijving van Valery

Ik heb een Bass Reflex* subwoofer met laminaire ventilatieopening gemaakt voor twee 30 cm Mid-Bass* luidsprekers, en dit alles voor het monteren van een autoradio aan boord voor recreatieve doeleinden.

Hoe ik dit project heb afgerond

Om dit te doen, heb ik mijn project eerst op papier getekend, om de verschillende afmetingen te berekenen en zo een eerste totaalbeeld van het project te krijgen. Vervolgens heb ik de websoftware Sketchup* gebruikt om alles op te schonen, mijn afmetingen te verfijnen en een realistischer totaalbeeld van het project te krijgen. Toen het gewenste resultaat eenmaal was bereikt, noteerde ik mijn verschillende afmetingen en bracht ze vervolgens over naar de site om een ​​bestelling te plaatsen.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

90,0 × 35,0 × 36,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Valéry en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 67,49


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken