Thuiswinkel Waarborg

Zelfgemaakte luidsprekerboxen, door Arjen

Zelfgemaakte luidsprekerboxen, door Arjen
Zelfgemaakte luidsprekerboxen, door Arjen
Zelfgemaakte luidsprekerboxen, door Arjen
Zelfgemaakte luidsprekerboxen, door Arjen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

1 minuut

Bovengemiddeld

Omschrijving

3-weg luidsprekerboxen met Visaton luidsprekers. Betreft een zelfbouw project volgens een VISATON ontwerp met MDF panelen met een dikte van 18 mm. De panelen zijn gezaagd door OPMAATZAGEN.nl

Luidsprekerboxen van MDF

Het ontwerp voor deze zelfbouw luidsprekers wordt geleverd door het bedrijf VISATON, dat de luidsprekers en overige materialen levert. Het MDF voor de kast moet je zelf regelen. In mijn geval zijn de MDF panelen door OPMAATZAGEN.nl gezaagd.

Omdat het erg belangrijk is dat de kasten luchtdicht zijn, en in verband met een fraai resultaat, heb ik gevraagd de panelen met hoge nauwkeurigheid te zagen. Dat is zeker gelukt. Ik schat dat een tolerantie van minder dan 0.1 mm werd behaald. Mijn complimenten!

Eerste stap was het frezen van de luidsprekergaten in de frontpanelen. Vervolgens werden de kasten inelkaar geschroefd en gelijmd. De schroefgaten en eventuele oneffenheden werden onzichtbaar weg geplamuurd waarna het geheel glad werd geschuurd. Na gronden en lakken (mat-zwart) werden de luidsprekers, scheidingsfilters, bass-reflex pijpen en dempingsmateriaal geïnstalleerd.

Een prachtig resultaat en een geweldig geluid.

Kast voor luidsprekers op maat

100,0 cm x 26,0 cm x 26,0 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Ontzettend nauwkeurig gezaagd. Prachtig resultaat.

Wat anderen met MDF maakten

Geen resultaten gevonden