Wandbank van MDF Lakdraag, door Mathilde

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Mathilde

Mathilde

NL

Makkelijk

2 minuten

Mathilde heeft met onze maatwerk configurator een wandbank van MDF Lakdraag ontworpen. Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan hier verder!

De bank van Mathilde

Vaak wordt gedacht dat je met onze maatwerk configurator alleen vakkenkasten op maat kunt ontwerpen, maar niets is minder waar! Het klopt dat de configurator is ingedeeld voor het maken van kasten, maar met een beetje creativiteit en een duidelijke schets kun je ook heel veel andere meubels ontwerpen. Mathilde heeft bijvoorbeeld een wandbank op maat van MDF Lakdraag ontworpen en door ons op maat laten zagen. Zelf kun je natuurlijk heel veel andere meubels ermee ontwerpen!

Ontwerp jouw eigen meubel op maat!

Meubels van MDF Lakdraag

De wandbank van Mathilda is gemaakt van MDF Lakdraag, een variant van MDF die is voorzien van een lakdragende folie. Dit betekent dat je het materiaal niet meer hoeft te gronden en direct kan schilderen in jouw favoriete kleur, wat een hoop tijd en moeite scheelt! Mathilde heeft ervoor gekozen om haar wandbank wit te schilderen, maar als jij een wandbank of ander meubel van MDF Lakdraag maakt kun je uiteraard zelf bepalen hoe je die afwerkt.

Bekijk MDF Lakdraag in onze webshop

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een flinke wandbank die perfect past in het interieur! Dit is wat Mathilde er zelf over te zeggen had:

“We zijn ontzettend blij met onze wandbank. Via Google kwamen we terecht op de site van OPMAATZAGEN.nl. We waren echt blij dat alles opmaat gemaakt gezaagd kon worden, maar dan tegen redelijke prijzen en dat je het vervolgens zelf kunt schilderen in je eigen kleur. Zelfs met een uitsparing voor de plint! Na alles besteld te hebben en met een korte levertijd, kregen we alles netjes thuis bezorgd. Alle onderdelen waren genummerd en met de beschrijving erg makkelijk in elkaar gezet. Het materiaal is goed en stevig. We krijgen erg veel complimenten voor onze bank. We kunnen OPMAATZAGEN.nl aan iedereen aanraden!”

Bedankt voor de complimenten, Mathilde! We vinden het leuk dat je er zo blij mee bent!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken