Thuiswinkel Waarborg

Wandbank van MDF Lakdraag, door Mathilde

Wandbank van MDF Lakdraag, door Mathilde
Wandbank van MDF Lakdraag, door Mathilde
Wandbank van MDF Lakdraag, door Mathilde

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Mathilde heeft met onze maatwerk configurator een wandbank van MDF Lakdraag ontworpen. Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan hier verder!

De bank van Mathilde

Vaak wordt gedacht dat je met onze maatwerk configurator alleen vakkenkasten op maat kunt ontwerpen, maar niets is minder waar! Het klopt dat de configurator is ingedeeld voor het maken van kasten, maar met een beetje creativiteit en een duidelijke schets kun je ook heel veel andere meubels ontwerpen. Mathilde heeft bijvoorbeeld een wandbank op maat van MDF Lakdraag ontworpen en door ons op maat laten zagen. Zelf kun je natuurlijk heel veel andere meubels ermee ontwerpen!

Ontwerp jouw eigen meubel op maat!

Meubels van MDF Lakdraag

De wandbank van Mathilda is gemaakt van MDF Lakdraag, een variant van MDF die is voorzien van een lakdragende folie. Dit betekent dat je het materiaal niet meer hoeft te gronden en direct kan schilderen in jouw favoriete kleur, wat een hoop tijd en moeite scheelt! Mathilde heeft ervoor gekozen om haar wandbank wit te schilderen, maar als jij een wandbank of ander meubel van MDF Lakdraag maakt kun je uiteraard zelf bepalen hoe je die afwerkt.

Bekijk MDF Lakdraag in onze webshop

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een flinke wandbank die perfect past in het interieur! Dit is wat Mathilde er zelf over te zeggen had:

“We zijn ontzettend blij met onze wandbank. Via Google kwamen we terecht op de site van OPMAATZAGEN.nl. We waren echt blij dat alles opmaat gemaakt gezaagd kon worden, maar dan tegen redelijke prijzen en dat je het vervolgens zelf kunt schilderen in je eigen kleur. Zelfs met een uitsparing voor de plint! Na alles besteld te hebben en met een korte levertijd, kregen we alles netjes thuis bezorgd. Alle onderdelen waren genummerd en met de beschrijving erg makkelijk in elkaar gezet. Het materiaal is goed en stevig. We krijgen erg veel complimenten voor onze bank. We kunnen OPMAATZAGEN.nl aan iedereen aanraden!”

Bedankt voor de complimenten, Mathilde! We vinden het leuk dat je er zo blij mee bent!

Bestel de bank van Mathilde!

Vind jij het ontwerp van Mathilde ook zo mooi? Dan kun je haar wandbank ook zelf bestellen! De bank komt dan in dezelfde afmetingen als die van Mathilde. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod. Je vindt daar buffetkasten, vakkenkasten, TV-meubels, bureau’s, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een meubel? Ontwerp en bestel hem dan via onze handige maatwerkconfigurators!

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Geen resultaten gevonden