Zelfgemaakte boekenkast en leesbank van op maat gezaagd bruin betonplex, door JT

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

JT

JT

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving van JT

Als contrast met de ruwe gemetselde muur hebben we een strakke bibliotheek-hoek gemaakt van betonplex. Door de strakke uitstraling was het van groot belang dat het plaatmateriaal goed haaks en strak was gezaagd. Na een vorige positieve ervaring voor een andere op maat gemaakte kast zijn we weer bij OPMAATZAGEN.nl terecht gekomen. Het plaatmateriaal ziet er goed uit en is mooi op tijd geleverd, top service! Met de op maat gemaakte kussens is het beeld compleet!

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben de vakken met wisselende breedte op elkaar gestapeld. De vakken zijn aan elkaar geschroefde platen van 9mm dik en per laag aan elkaar verlijmd. De zitbank is gemaakt van 18mm plaat en aan elkaar en aan de achterliggende muur geschroefd. De kast is aan de bovenzijde geborgd aan de vloerbalken, waardoor er geen risico bestaat van omvallen. Veiligheid staat natuurlijk voorop! De eindplaat links naast de hoek kon niet uit een stuk gemaakt worden, dit hebben we opgelost door het onderste deel gelijk met de plinthoogte op te knippen. Met de op maat gemaakte kussens is het beeld compleet en genieten we van een knusse leeshoek in de woonkamer.

Afmetingen van mijn DIY project

135,0 cm breed bij 253,0 cm hoog

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van JT en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 934,90


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken