IKEA KALLAX hack met beuken timmerpanelen op maat, door Nils

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Nils

Nils

NL

Heel makkelijk

1 minuut

De meubels van Ikea zijn hartstikke goed en functioneel. Maar soms wil je net een andere look en feel. In dit project laat Nils zien hoe hij met online bestelde gezaagde beuken timmerpanelen op maat zijn Ikea Kallax kasten heeft gepimpt. 

Omschrijving van Nils

Eenvoudige lage kast die dienst doet als zitbank afgewerkt met beukenhouten plank ter verfraaiing. Het beukenhout doet het eenvoudige meubelstuk er ineens een stuk chiquer uitzien.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De zitbank bestaat uit 2 individuele lage kasten van Ikea (Kallax) die in een hoek zijn opgesteld. Vervolgens heb ik eenvoudigweg de exacte afmetingen opgemeten en deze via de website ingegeven bij de houten plank van mijn keuze, zijnde beukenhout. De levering gebeurde mooi op tijd en het hout werd secuur ingepakt. De planken waren mooi van uiterlijk en van de geadverteerde kwaliteit. Vervolgens heb ik enkel nog de planken op de zitbank moeten leggen om mijn eenvoudig meubelstuk een stuk gezelliger te maken.

Afmetingen van mijn DIY project

45,0 x 146,6 cm
81,0 x 39,1 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Nils en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 184,21


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken