Ronde loungezit gemaakt door Anna

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Anna

Anna

DE

Makkelijk

2 minuten

Houtbewerking als uiting van creativiteit

Kun jij de warmte van hout voelen als je denkt aan een stijlvolle en gezellige lounge? Anna bracht dit in de praktijk en creëerde zelf een zitmeubelprogramma voor haar lounge. Deze op maat gemaakte houten elementen zijn met zorg en precisie uitgesneden door OPMAATZAGEN.nl en vervolgens door de creatieve bouwer zelf afgewerkt.

De constructie van de stoelen

Met een scherp oog voor detail Anna ronde stoelen gemaakt van 10 mm dik multiplex waterdicht B/BB. Deze materiaalkeuze zorgt voor zowel duurzaamheid als een natuurlijke uitstraling. De warme kleurnuances van het hout nodigen uit tot verpozen en maken van elke zithoek een eyecatcher.

Project in harmonie met de omgeving

Deze ronde stoelen vonden hun plek buiten, ingebed op een zwart geweven rotan -Lounge. De natuurlijk ogende houtlook harmonieert perfect met het robuuste karakter van de rotan meubelen en de houten vloer van het terras. Hier is eenheid met de natuur erg belangrijk.

Voordelen van de doe-het-zelf-aanpak

Door zo'n project in eigen handen te nemen, bepaal jij over elk detail. De flexibiliteit bij de productie op maat, dankzij OPMAATZAGEN.nl, en de vrije materiaalkeuze stellen Anna in staat haar lounge geheel naar eigen inzicht in te richten - en dat ook nog eens op een budgetvriendelijke manier.

h3>Een project in teken van individuele stijl

Anna heeft gekozen voor een eenvoudige elegantie, die tot uiting komt in de vloeiende vormen en de natuurlijke houtkleur. De stijl ‘Modern Nature’ wordt bepaald door het heldere design en de organische materialen, die samen een tijdloze esthetiek creëren.

Multiplex Waterproof B/BB – een allrounder voor buitenmeubilair

Multiplexplaten staan ​​bekend om hun stabiliteit en waterafstotende eigenschappen, waardoor ze ideaal zijn voor buitengebruik. Dit hout is bestand tegen de elementen en behoudt jarenlang zijn mooie uitstraling, waardoor het een slimme keuze is voor projecten zoals Anna's loungestoelen.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Anna en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 189,47


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken