Met maatwerk meubels maak je een huis je thuis! Door Jet

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jet

Jet

NL

Makkelijk

3 minuten

Als je gaat verhuizen is het natuurlijk ook heel leuk om je interieur te vernieuwen. Om die reden heeft Jet een nieuwe maatwerk meubels laten maken! Lees hier meer over het TV-meubel en de eettafel bank op maat van Jet.

De nieuwe meubels van Jet

Toen Jet ging verhuizen was het hoog tijd om nieuwe meubels aan te schaffen en wat is nou een betere manier om je huis een persoonlijk tintje te geven dan het ontwerpen van maatwerk meubels? Geïnspireerd door wat anderen al eerder hebben laten maken bij ons is ze aan de slag gegaan. Ze heeft twee meubels ontworpen en door ons laten maken. Ze heeft een stoer Tv-meubel ontworpen van MDF Zwart V313 en ze heeft een ruime eettafel bank laten maken van MDF Blank. MDF zie je vaak terug in meubels. Het is een materiaal wat vaak de voorkeur heeft van zowel professionele als doe-het-zelf meubelmakers. MDF is namelijk erg vlak en is gemakkelijk te bewerken. Hierdoor kun je heel nauwkeurig te werk gaan en krijg je dus het beste resultaat!

Bestel jouw maatwerk meubel online!

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een interieur dat in één keer naar eigen hand is gezet. Zowel de bank als de kast zetten de toon van het interieur en geven het geheel een rustig en strak uiterlijk. Dit is wat Jet er zelf over te zeggen had:

Wij zijn super blij met twee op maat gemaakte meubels van jullie. Iedereen die ons nieuwe huis binnenkomt heeft het erover!

Het zijn niet de meest originele ontwerpen (ze komen vaker langs), maar ik stuur toch twee foto’s mee met het resultaat! Door jullie was ons nieuwbouwhuis in één dag een thuis. Bedankt!

Bedankt Jet! We zijn blij en stiekem een beetje trots dat je zo geniet van je nieuwe meubels. We hopen dat je er nog lang van kan genieten!

Bestel jouw maatwerk meubels online!

Wil jij jouw interieur ook een nieuwe boost geven? Ontwerp dan jouw eigen meubels op maat. Je kunt dan niet alleen de stijl bepalen, maar je kunt het meubel dan ook perfect passend maken voor jouw kamer! Lijkt dat je wat? Teken dan jouw meubel uit en zet al de specificaties in onze maatwerk configurator. Je ziet dan gelijk wat jouw meubel zal kosten en je kunt hem direct bestellen! We controleren dan jouw schets en maken er een werktekening van. Op basis daarvan zagen we alle onderdelen voor je op maat en zetten de verschillende staanders en liggers alvast in elkaar. Van alle onderdelen maken we een bouwpakket, met handleiding, en brengen we dan bij jou thuis!

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken