Plantenpothoes, van Magali

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Magali

Magali

FR

Makkelijk

1 minuut

In dit DIY-project laat Magali zien hoe ze een unieke plantenstandaard maakte met op maat gezaagde bladeren. Lees hieronder meer over zijn ervaring en aanpak.

Beschrijving van Magali

Als fan van planten en vintage, stelde ik me een plantenbak voor die een zelfstandig element in mijn interieur zou kunnen zijn. Voor deze creatie heb ik verschillende materialen gebruikt en heb ik vooraf geen plannen getekend

Hoe ik dit project heb afgerond

Stap 1: lijm de kunststof platen voorzichtig op het multiplex. Het op maat snijden gaat echt tot op de mm nauwkeurig en ik merkte geen enkel verschil tussen het snijden van het plastic en het multiplex. Stap 2: monteer de 4 platen aan elkaar op het multiplexdeel met minibeugels. Zorg ervoor dat u zeer korte schroeven kiest, zodat u niet door hout en plastic gaat. Stap 3: nu de kolom is gemonteerd, bevestigt u de beugels aan de binnenkant om het bord te ondersteunen, waardoor de plant omhoog komt en de juiste hoogte krijgt. Stap 4: knip een deksel uit dat alles afsluit.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

Een kolom van +\— de breedte en hoogte van de plankdikte van het toe te voegen segment

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Magali en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 107,81


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken