Verrijdbare sokkel voor artwork van zwart MDF, door Coen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Coen

Coen

NL

Gemiddeld

2 minuten

In dit DIY project laat Coen zien hoe hij zelf aan de slag is gegaan met het maken van een sokkel voor een kunstwerk. Hij heeft er wieltjes onder geplaatst, zodat het geheel ook gemakkelijk te verplaatsen is. Lees hieronder hoe hij dit project heeft aangepakt!

Omschrijving van Coen

Wij wilde een strak mat zwarte verrijdbare sokkel maken voor ons kustwerk. Ik heb gebruik gemaakt van zwart watervast mdf waardoor ik na een aantal lagen mat zwarte lak en schuren het bovenstaande resultaat kreeg. De sokkel is gemaakt voor het opleidingscentrum voor personal trainers van Overload Worldwide. Vanwege de diverse functies van de ruimte moest deze makkelijk verplaatsbaar zijn vandaar da we er blind wieltjes onder gemaakt hebben zodat deze moeiteloos te verplaatsen is.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik wilde een kubus/rechthoek van 100,0 x 80,0 x 35,0 cm. Daarin hebben we een aantal verstevigende balken bevestigd waaraan de zwenkwieltjes gemonteerd konden worden. De 4 wieltjes steken 1,5 cm onder de kubus uit en zitten aan de dwarsbalken die tevens het blok verstevigen aangezien het kunstobject nogal zwaar is. We hebben een soort van mal gemaakt om deze grote platen in diverse stappen goed te kunnen lijmen. Na het plaatsen van de balken hebben we een aantal plekken bij moeten werken met plamuur waardoor we daarna een perfect mat zwart eindresultaat hebben kunnen realiseren.

Afmetingen van mijn DIY project

100,0 x 80,0 x 35,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Coen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 149,41


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken