Houten speelgoedkist zelfgemaakt, door Pieter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Pieter

Pieter

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit boeiende DIY-project deelt Pieter zijn vaardigheden om een fantastische houten speelgoedkist te creëren, compleet met slimme opbergoplossingen. Ontdek stap voor stap hoe je een praktische en prachtige kist kunt maken om al het speelgoed van je kinderen georganiseerd te houden. Pieter legt uit welke materialen en technieken hij heeft gebruikt om deze unieke speelgoedopslag te maken. Met dit project kun je jouw timmermansvaardigheden aanscherpen en een waardevol stuk meubilair voor je gezin creëren.

Omschrijving van Pieter

Voor de eerste verjaardag van ons zoontje Olivier heb ik deze speelgoedkist gemaakt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Met de op maat gezaagde delen heb ik de kist in elkaar gezet. De schroeven heb ik verzonken en geplamuurd zodat die niet meer zichtbaar zijn na het schilderen. Vervolgens heb ik de kist geschilderd en uiteindelijk beplakt met stickers. Ik heb gasveren gebruikt om te zorgen dat de deksel bijna zonder moeite te openen is voor een klein kindje, maar tegelijkertijd ook om te zorgen dat de deksel niet te hard dicht valt, wel zo veilig!

Afmetingen van mijn DIY project

800mm x 500mm x 500mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Pieter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 138,08


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken