Zuil op maat gemaakt van MDF in de kleur Subtle Stone van Flexa, door Jill

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jill

Jill

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving van Jill

Van een foto op Instagram eigen inspiratie halen of uit een boek of Pinterest. Ik hou van nieuwe ideeën uitwerken. Ik zag een foto met een zuil vol windlichtjes. Wauw wat gaaf dacht ik. Zo een grote zuil zou ik wel willen voor in de erker. Eentje waar je genoeg decoratie op kan zetten. Je mooiste stukken. Bij OPMAATZAGEN.nl bestelden we het hout op maat. We kozen voor MDF dat al gegrond was. Ik koos voor de kleur Subtle Stone van Flexa. Een mooi beige tint. Mocht je ooit iets willen bestellen op maat is dit echt ideaal. Wat een uitkomst.

Bekijk het resultaat ook op @een.vleugje.goud

Hoe ik dit project gemaakt heb

Alle hoeken hebben we in verstek laten zagen, zodat ze naadloos in elkaar overlopen. Met houtlijm heeft mijn vriend de planken aan elkaar bevestigd. Voor de stevigheid koos hij voor een dunne lat in de hoeken van de zuil. Onder de zuil heeft hij ook twee latten gemaakt, zodat hij vrij komt van de grond. Viltjes eronder en klaar. Ik deed vervolgens het schilderwerk. Tussen de twee laagjes schuurde ik hem op met een fijne korrel (400).

Afmetingen van mijn DIY project

80,0 x 35,0 x 80,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jill en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 105,42


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken