Bijpassende zuilen voor vintage dj-meubel, door Wouter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Wouter

Wouter

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving

Als leverancier van dj-shows voor bruiloften en andere partijen zoeken we altijd originele nieuwe concepten om neer te kunnen zetten. Zo ook deze vintage dj-meubel waarmee door de ouderwetse radiokast, plant en telefoon een vintage huiskamer gevoel wordt gecreëerd.
Om de show wat uitgebreider te maken zijn deze vier zuilen gemaakt. In de zuil hangt hetzelfde behang als op het meubel en zit rgb LED verlichting in verwerkt zodat ze met het meubel één complete show vormen. Op de achterkant zijn de nodige aansluitingen aangebracht om de zuilen en het meubel te verbinden, maar ook om er ander effect licht op te zetten zoals bijvoorbeeld de movingheads van de foto.
Wij hopen hier een heleboel bruidsparen blij mee te kunnen maken zodra dit weer kan.

DIY Vintage DJ meubel

Ik ben gestart met het bouwen van de basis van alle zuilen.. Dit was vrij simpel aangezien alle platen precies pasten. Voor de boekverbrandingen zijn latjes aan de binnenkant geplaatst om geen schroeven aan de buitenkant in het zicht te hebben. Na het boren, zagen en frezen van alle handvaten, gaten voor aansluitingen en de ornamenten voor de voorkant is alles in de beits gezet.
De zuilen zijn allen behangen en als laatste zijn alle elektronische componenten net als de wieltjes en voetjes gemonteerd.

De afmetingen van het meubel

40,0x40,0x110,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Wouter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 586,16


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken