MDF

MDF-platen zijn één van de meest populaire en veelzijdigste soorten plaatmateriaal. Het kan voor ontelbare projecten gebruikt worden doordat dit plaatmateriaal in diverse varianten beschikbaar is. Het materiaal is gemakkelijk te bewerken en splintert niet.

MDF eenvoudig op maat bestellen

Heb je leuke ideeën opgedaan en wil je met je eigen project aan de slag? Of ga je juist iets unieks maken met MDF-platen? Dan kun je bij ons natuurlijk op maat gezaagde MDF-platen bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Je vindt diverse soorten MDF-platen binnen ons assortiment. Bestel online en geeft direct de gewenste afmetingen aan ons door. Wij zorgen ervoor dat de platen tot op de millimeter nauwkeurig op maat gezaagd worden. 

Bestel op maat gezaagd MDF gemakkelijk online. MDF op maat kan je in diverse vormen laten zagen of frezen. De meest gekozen vorm is een rechthoek, maar wij frezen ook cirkels, ovalen, zeshoeken of zelfs parallellogrammen voor je op maat. vormen.

Wil je jouw doe-het-zelf project netjes afgewerkt hebben? Kies dan voor een van de beschikbare (rand)afwerkingen. Ga voor een naadloos afgewerkt project met verstek-gezaagde hoeken of voor een strak tafelblad met afgeronde randen. Benieuwd naar alle (rand)afwerkingen? Alle afwerkingen.