Zelf mooie betaalbare wandversiering met MDF en cirkel behang, door Anita

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Anita

Anita

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Anita laat in dit DIY project zien hoe ze zelf mooie en betaalbare wandversiering heeft gemaakt. Ze heeft online een MDF cirkel in een dikte van 10mm besteld in een diameter van 140cm. Op deze manier kon ze direct thuis met het behang aan de slag. Het resultaat is een mooi en uniek item voor aan de wand.

Omschrijving van Anita

Na wat zoekwerk heb ik op internet cirkel behang gevonden. Uitgezocht waar dit het beste op geplakt kon worden. Daarna gezocht naar dezelfde grootte van een mdf-plaat, deze rond laten zagen en zie hier het resultaat.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Nadat de plaat door de vervoerder was afgeleverd, deze schoongemaakt met een ontvetter voor mdf. Grijze grondverf gekocht en beide kanten en de zijkant hiermee geschilderd. Na 1x schilderen met staalwol geschuurd, stofvrij gemaakt en wederom geschilderd. Omdat het cirkelbehang zwart is aan beide zijden met zwarte verf een rand gemaakt en ook de zijkant zwart gemaakt. De plaat daarna met 3 schroeven opgehangen, de gaten van de schroeven opgevuld en tot slot de behangcirkel opgeplakt. Een fantastisch resultaat!

Afmetingen van mijn DIY project

Cirkel is 140,0 cm in doorsnede

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Anita en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 121,04


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken