Donkere wandbekleding van MDF zwart op maat achter orgel, door familie Struik

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

K.J.

K.J.

NL

Makkelijk

2 minuten

In dit DIY project laat familie Struik zien hoe je op een eenvoudige wijze de muur fraai kan bekleden. Voor dit project is gebruik gemaakt van op maat gezaagde MDF zwart vochtwerend 9mm platen. Lees meer over de aanpak en ervaring hieronder.

Omschrijving van familie Struik

Wij wilden graag een donker gekleurd van op de muur achter het orgel, zodat deze mooier uit zou komen. De muur was wit over de gehele lengte, en een beetje een onderbreking hierin leek ons een goed idee. Maar omdat het verven van een gestucte muur veelal geen mooie strakke rechte lijn zou gaan opleveren kwamen wij op het idee om een vak van MDF platen er achter te maken. Dit zou ook beter weer terug naar een vlakke/gestucte muur kunnen als het toch tegenviel of als we er zat van zijn.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Wij hebben twee (zwarte 9 mm.) MDF plaatdelen besteld, met elk een schuine kant er aan zodat deze beter tegen elkaar aan zouden passen en er geen wit van de achtergelegen muur zou doorschemeren als er toch iets werking in zou zitten. Deze platen hebben wij uitgelijnd in het midden van het orgel en daarna met slagpluggen aan de muur bevestigd. Vervolgens uitgetekend waar het stopcontact verstopt zat en deze middels het gebruik van een gatenboor weer zichtbaar gemaakt. Hierna hoefde de platen alleen nog even (3x) geverfd te worden.

Afmetingen van mijn DIY project

242,0 x 199,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van K.J. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 152,17


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken