Thuiswinkel Waarborg

Afwerking van halkast, door Ebbe

Afwerking van halkast, door Ebbe
Afwerking van halkast, door Ebbe
Afwerking van halkast, door Ebbe
Afwerking van halkast, door Ebbe

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Omschrijving

Met 25 Trones schoenenbakken van de IKEA, twee lange laderails en een lading hout van opmaatzagen.nl een ondiepe kast gemaakt in de gang. De bakken zijn ideaal voor zaken zoals oud papier, schoonmaakmiddelen, kantoorartikelen etc., en omdat ze ondiep zijn (16 cm) nemen ze niet te veel ruimte af van het looppad. In de hoek zit een verborgen deur voor lange smalle dingen (zoals bv lijmklemmen).

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Het ophangen van de bakken was redelijk makkelijk. De IKEA Trones bakken zijn aan de zijkant niet mooi, dus dit heb ik afgewerkt met planken van opmaatzagen.nl, die ik mooi heb laten afgeronden. Dat was allemaal zo simpel dat er geen werktekeningen nodig waren. Het schilderen was, qua tijdsbeslag, nog de grootste component. De uitdaging zat 'm verder in de (verborgen) deur in de hoek. Na een aantal scharnieren te hebben geprobeerd, die alleen niet pasten omdat de afmeting van de opening nou eenmaal te smal is om keukenkastdeurscharnieren te gebruiken, uiteindelijk toch maar op een lade-rails uitgekomen. De deur schuift dus nu in z'n geheel naar buiten onder 45º van de muur/kast. Er zit een dubbele bodem in de hoek, zodat de spullen die er in staan niet op het onderste scharnier hoeven te rusten.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

190,0 cm x 110,0 cm x 16,0 cm +

190,0 cm x 160,0 cm x 16,0 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Alles afmetingen klopten precies, alles netjes afgewerkt en mooi op tijd geleverd! Met al die schuine hoeken en afgeronde kantjes zou ik zelf een extra dag bezig geweest zijn, dus mooi dat ik dat in één keer kon laten doen door OPMAATZAGEN.nl

Geen resultaten gevonden