Met OSB in enkele stappen naar een opgeruimde slaapzolder, door Afra

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Afra

Afra

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Onder het schuine dak van de slaapzolder wilde Afra een opbergruimte creëren, zodat ze haar spullen kan opruimen. Om dit project te kunnen realiseren heeft ze gekozen om ons het zaagwerk te laten doen. Als plaatmateriaal heeft ze daarbij gekozen voor OSB. Bekijk hier het eindresultaat van Afra!

Omschrijving van Afra

Hier mooi resultaat om te laten zien aan andere hout gebruikers. Prachtige op maat geleverde OSB platen door jullie geleverd en strak op maat gezaagd. Alles op zolder gemonteerd zònder spijkers of schroeven!!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Onze zolder dient net zoals vele andere zolders als opbergplek. Om al onze spullen uit het zicht te werken wilde we hier voor een wand maken voor onder onze schuine dak. Als plaatmateriaal hebben we gekozen voor OSB, omdat dit plaatmateriaal ook als isolatie fungeert. 

We hebben na de levering het één en ander aangepast aan het plaatmateriaal, zodat de afmetingen juist waren en wij nu een geweldige afgedekte opbergruimte hebben.

Door het super strakke zaagwerk en de kwaliteit van het hout ziet onze opbergruimte er tof uit!

Afmetingen van mijn DIY project

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Afra en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 126,20


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken