Een uniek tegelpatroon in de gang met op maat gezaagd multiplex, door Olivier

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Olivier

Olivier

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Olivier

Gang bekleed met multiplex okoumé 6mm platen in tegelpatroon en daarna wit geschilderd. Op deze manier konden we alle plinten en deurchambranten verwijderen en een strakke gang bekomen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We zijn begonnen met het verwijderen van alle plinten en deuromlijstingen. Waar nodig werd de parket bijgewerkt om later geen openingen te zien. Alles werd tot op de mm nagemeten want geen enkele deur stond recht, ook de vloer was niet waterpas. Hierdoor waren er soms verschillen van 10mm tussen de afstanden boven en onderaan. Na het opmeten werden de multiplex platen besteld en geleverd. Ze werden met siliconenlijm tegen de muur bevestigd en op afstand gehouden met voegkruisjes. Na droging werden de voegen tussen de platen opgekit met acrylaat. Vervolgens werd het hout geschuurd en tweemaal in de primer gezet met 1 afwerkingslaag. Tussen elke laag werd er goed geschuurd.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Olivier en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 264,76


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken