Voorzet wand toilet van luxe wandpanelen, door Ronald

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ronald

Ronald

NL

Makkelijk

1 minuut

Samenvatting

In dit DIY project laat Ronald zien hoe hij zijn toilet heeft opgeknapt met marmerlook kunststof panelen op maat. Hij heeft gekozen voor het luxe wandpaneel zwart (MLN). Hiermee heeft hij een voorzetwand gemaakt. Het resultaat mag er zijn.

Omschrijving van Ronald

De stortbak van het toilet uit het zicht gehaald, door een voorzet wand en boven plaat te plaatsen met een marmerlook motief en aluminium afdek strip, om het geheel af te maken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Bouwproject is simpel te doen. Plaatwerk uitgekozen online besteld en op maat laten zagen. 2x balkje van 1m x 35mm aan de zijkanten verticaal op de muur gemonteerd om de wand tegenaan te schroeven met zwarte schroeven. 1x balkje 90cm x 35mm horizontaal boven de stortbak op de muur gemonteerd als draagpunt voor de bovenplank. Natuurlijk gebruik gemaakt van een waterpas. 1x gat geboord van 38mm met een gatenzaag boor, voor de doorvoer van het pijpje van de stortbak naar het toilet voor het spoelwater. 1x aluminium strip voor de afwerking aan de voorkant van de bovenste liggende plaat. Resultaat mag er zijn.

Afmetingen van mijn DIY project

Lengte 100,0 x 90,5 cm wandplaat
Lengte 90,5 x 29,5 cm voor bovenste afdekplaat

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ronald en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 95,18


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle kunststof bekijken