Een prachtige op maat gemaakte tv-muur met marmereffect, van Iqbal

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Iqbal

Iqbal

DE

Heel makkelijk

1 minuut

In dit doe-het-zelf-project laat Iqbal zien hoe hij begon met het maken van op maat gemaakte marmeren wandpanelen. Hij bouwde een prachtige muur achter zijn televisie. Het is een prachtige set geworden!

Beschrijving van Iqbal

Ik heb eerst een schets gemaakt achter de tv. Dit zou je een globaal idee moeten geven van waar de marmeren plaat later precies zal worden geplaatst.

Hoe ik dit project heb gedaan

Zodra ik de schets van de tv-muur had getekend, begon het bouwproces. Ik heb eerst vier houten strips in een rechthoekige vorm aan de muur bevestigd. Deze moeten dienen als ondersteuning en verlengstuk van de plaat. Na het bevestigen van de strips heb ik het plaatje op de strips bevestigd. Vooraf moest echter een rechthoekig gat in de marmeren plaat worden gezaagd. Deze werd ingesneden zodat de tv-muurbeugel daar later doorheen kon.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

220cmx118cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Iqbal en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 704,86


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken