Tweepersoons hoogslaper met grenen bureaubladen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Edwin

Edwin

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Hoogslaper voor mijn 2 kinderen, ze wilde graag bij elkaar op één kamer liggen en wilde ook graag beide een studeer/speel-plek hebben waar ze ook goed konden gaan gamen. De bureaubladen heb ik besteld bij OPMAATZAGEN.nl

Hoe ben je te werk gegaan?

Aangezien het om een redelijk beperkte ruimte ging, heb ik eerst in een 3D-CAD programma de gehele kamer getekend, vervolgens met veel passen en meten vanuit de vaste maten (lattenbodems van de bedden) tot een passende oplossing gekomen. De kleuren zijn "gespecificeerd" door mijn beide kinderen, ze wilden het liefst een compleet camouflage-bed hebben, maar ikzelf vond de kleuren-combinatie zoals ze uiteindelijk zijn ontworpen een mooie passende oplossing ook voor als ze weer wat ouder zijn. De werkbladen welke bij jullie vandaan komen zijn afgelakt om een ietwat krasvaste toplaag te creëren. De trap is voorzien van een LED-balk welke in de avonduren automatisch oplicht om de kinderen in de nacht een veilig beeld te geven van het trappengat mochten ze naar het toilet moeten.

Wat zijn de afmetingen?

De uiteindelijke afmetingen zijn 3100 bij 1740 bij 2350 mm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Edwin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 451,11


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken