Een stevig en robuust nieuw bed van berken multiplex, door Menno

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Menno

Menno

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Na veel te lang op mijn slechte kwaliteit bed geslapen te hebben heb ik besloten om een nieuw bed te bouwen, sterk en onverwoestbaar. Waarschijnlijk zal een toekomstige archeoloog ervan overtuigd zijn dat dit een altaar was.

Het oude bed was MDF en spaanplaat, het nieuwe is 23 mm berken multiplex (en hierdoor belachelijk zwaar).

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik moet een tijdje broeden en schetsen voordat ik een definitief besluit neem over de uitvoering van een project. Na deze fase een tekening gemaakt met alle details en maten.
Alles besteld, op vakantie gegaan en na terugkomst een flinke stapel planken in ontvangst genomen. Daarna begonnen met het frezen van de ronde hoeken, een uitstekende manier om de relatie met de buren te testen.

Met behulp van Lamello's alles in elkaar gelijmd (tijdens het bouwen nog wat kleine aanpassingen gedaan op punten die ik "overdesigned" had) en afgewerkt met twee lagen donkere was-olie.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

B196,0 × L236,0 × H100,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Menno en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.838,87


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken