Bedbodem van berken multiplex, door Wieke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

wieke

wieke

NL

Gemiddeld

2 minuten

 

Wieke heeft een grote plaat van berken multiplex op maat laten zagen en daar een bedbodem van gemaakt. Handig, want berken multiplex is oersterk!

De bedbodem van Wieke

Wieke heeft met Multiplex Berken een bedbodem gemaakt. Slim, want berken multiplex is oersterk! Hierdoor kan de bodem uit één plaat worden gemaakt. Voor de afwerking heeft ze de kopse kanten van de plaat laten afronden. Hierdoor zijn er geen scherpe randen meer én heeft de plaat een mooi afgewerkt geheel. Bij OPMAATZAGEN.nl kun je naast afronden ook nog diverse andere afwerkingen toepassen op het materiaal.

Bekijk alle randafwerkingen

Klussen met multiplex

Multiplex is naast oersterk ook erg vlak. Doordat er meerdere dunne lagen houtfineer worden gebruikt is het veel vlakker dan massief hout. De lagen van Multiplex Berken zijn een van de dunste lagen die voor multiplex worden gebruikt. Hierdoor is de plaat erg vlak én heeft het een enorme buigsterkte. Daarnaast heeft multiplex een natuurlijke uitstraling door de zichtbare houtnerf. Dit betekent echter wel dat het belangrijk is om het materiaal goed te behandelen om de plaat zo lang mogelijk mooi en sterk te houden. Voor gebruik binnenshuis is een laklaag al voldoende, voor gebruik buitenshuis is het aan te raden om Multiplex Okoumé Watervast te gebruiken.

Bekijk ons assortiment aan multiplex

Nog niet zeker?

Heb je vragen over ons hout, plaatmateriaal of onze meubels? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken