Thuiswinkel Waarborg

Bedbodem van berken multiplex, door Wieke

Bedbodem van berken multiplex, door Wieke
Bedbodem van berken multiplex, door Wieke
Bedbodem van berken multiplex, door Wieke

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Wieke heeft een grote plaat van berken mutiplex op maat laten zagen en daar een bedbodem van gemaakt. Handig, want berken multiplex is oersterk!

De bedbodem van Wieke

Wieke heeft met Multiplex Berken een bedbodem gemaakt. Slim, want berken multiplex is oersterk! Hierdoor kan de bodem uit één plaat worden gemaakt. Voor de afwerking heeft ze de kopse kanten van de plaat laten afronden. Hierdoor zijn er geen scherpe randen meer én heeft de plaat een mooi afgewerkt geheel. Bij OPMAATZAGEN.nl kun je naast afronden ook nog diverse andere afwerkingen toepassen op het materiaal.

Bekijk alle randafwerkingen

Klussen met multiplex

Multiplex is naast oersterk ook erg vlak. Doordat er meerdere dunne lagen houtfineer worden gebruikt is het veel vlakker dan massief hout. De lagen van Multiplex Berken zijn een van de dunste lagen die voor multiplex worden gebruikt. Hierdoor is de plaat erg vlak én heeft het een enorme buigsterkte. Daarnaast heeft multiplex een natuurlijke uitstraling door de zichtbare houtnerf. Dit betekent echter wel dat het belangrijk is om het materiaal goed te behandelen om de plaat zo lang mogelijk mooi en sterk te houden. Voor gebruik binnenshuis is een laklaag al voldoende, voor gebruik buitenshuis is het aan te raden om Multiplex Okoumé Watervast te gebruiken.

Bekijk ons assortiment aan multiplex

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze hout, plaatmateriaal of onze meubels? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Geen resultaten gevonden