Zelf een ledikant van populieren multiplex maken, net als Harro

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Harro

Harro

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Met Multiplex Interieur Populier heeft Harro een ledikant gemaakt. Het multiplex voor zijn ledikant heeft hij bij ons op maat laten zagen! Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees hier dan meer!

Het ledikantje van Harro

Harro heeft een aantal planken op maat laten zagen van Multiplex Interieur Populier die hij als basis heeft gebruikt voor zijn ledikant. De spijlen en poten heeft hij zelf nog gekocht. Het resultaat is een mooi, warm ledikantje op maat waar Harro niet voor met een zaagmachine aan de slag hoefde te gaan. Ideaal!

Wil je zelf ook een ledikant maken voor jouw aanstaande baby? Ontwerp dan jouw ledikantje zelf en bestel de onderdelen bij OPMAATZAGEN.nl! Ben je niet zo zeker over jouw bouwkundige vaardigheden of wil je zeker zijn van een stevig ontwerp van jouw ledikant? Zoek dan naar een bestaand ontwerp van een ledikantje online. Er zijn er genoeg te vinden! Deze ontwerpen kun je natuurlijk ook nog aanpassen naar jouw eigen smaak. Zeker is wel: met plaatmateriaal op maat van OPMAATZAGEN.nl weet je dat alles precies past!

Bestel jouw plaatmateriaal op maat!

Klussen met Multiplex Interieur Populier

Harro heeft voor zijn ledikant gekozen voor Multiplex Interieur Populier, dit is een multiplex variant die ideaal is voor interieurprojecten. Het is daarom ook goed te passen voor een ledikant! Multiplex heeft de uitstraling van massief hout en het populierenhout van deze variant heeft een warme en rustige uitstraling. Daarnaast is het ook erg licht van gewicht, maar ook erg stevig. Ideaal om het gewicht van een ledikantje te beperken!

Multiplex Interieur Populier in de webshop

Afmetingen van mijn DIY project

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Harro en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 230,70


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken