Op maat gemaakt tweepersoons inbouw bed MDF, door Martin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Martin

Martin

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Voor onze zoon hebben we een inbouw bed gemaakt. Het bed past exact tussen de muren en is even hoog als de vensterbank. Als materiaal hebben we 18 mm MDF platen gebruikt, dat perfect op maat gezaagd was door OPMAATZAGEN.nl.

Inbouw bed op maat

Alles was op maat gezaagd en is kops verlijmd en waar nodig wat extra schroeven voor de versteviging. We hebben het afgelakt met zijdeglans RAL 9010. Hierdoor sluit het goed aan bij de kamer die deels ook in RAL 9010 is geschilderd. Het bed is 80,0 cm hoog en hierdoor is er onder ruimte onder om spullen op te slaan. Op de ombouw hebben we twee extra lange lattenbodems gelegd en een extra lang matras van 140,0 cm bij 210,0 cm.

De afmetingen van het project

274,0 cm lang, 140,0 cm breed en 80,0 cm hoog.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Martin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 390,61


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken