Een bed op maat van Multiplex, door Aletta

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Aletta

Aletta

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Zelf een bed maken van Multiplex interieur populier? Aletta deed het en dit is het resultaat. De multiplex platen liet ze OPMAATZAGEN.nl.

Omschrijving van Aletta

Wat zal dat lekker slapen, een bed dat met eigen handen in elkaar is gezet. Het zaaggedeelte kun je aan ons overlaten, net als randafwerkingen zoals verstek en afronden. Aletta ontwierp een prachtig bed en liet de platen Multiplex interieur populier door ons zagen. Wij zijn onder de indruk van het resultaat. En jij?

Ook aan de slag met Multiplex interieur populier?

Bestel Multiplex interieur populier op maat!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Afmetingen van mijn DIY project

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken