Op maat gemaakte bak voor hond van betonplex voor driewielfiets, door Ellis

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ellis

Ellis

NL

Gemiddeld

1 minuut

Ellis heeft een op maat gemaakte stevig bak gemaakt voor haar hond. Zo kan de hond veilig mee op pad. Ze heeft gebruik gemaakt van betonplex om dit project uit te voeren. Een mooi en praktisch resultaat!

Omschrijving van Ellis

Betonplex bak met klep scharnier zodat de hond makkelijk in en uit kan stappen. Voorplaat schuin om te zorgen dat mijn hielen niet tegen de bak komen tijdens het fietsen. De huidige draadmand was niet stevig en daardoor onveilig. Nu kan de hond veilig mee achter op de driewieler.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De draadmand gebruikt voor de afmetingen. De hoogte van de bak eerst uitgeprobeerd met karton. Alles opgemeten en besteld. 2 extra plankjes voor de stevigheid. Boedem 12mm zijkanten en klep 9mm. Gaatjes uitgemeten de planken licht opgeschuurd en gelakt. Bak met bouten en moertjes en ringen in elkaar gezet. Toen tot de conclusie gekomen dat de versteviging niet nodig was. Maar heb deze toen gebruikt voor de scharnier bevestiging van de klep. Bak op de fiets gemonteerd. Mijn partner heeft alle bouten goed vast gedraaid en klaar.

Afmetingen van mijn DIY project

55,0 x 45,0cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ellis en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 118,14


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken