Zelfgemaakte eetbar/hondendrinkbak van Birgit gemaakt van multiplex

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Birgit

Birgit

DE

Makkelijk

1 minuut

Aangezien normale hondenvoerbakken vaak omvallen of rondgeduwd worden, hebben we voor onze hond twee verschillende voerrepen/drinkers/voerplaatsen gemaakt. Zodat je op een comfortabele hoogte kunt eten en water drinken en alles op zijn plaats blijft!

Project 1:

Een balkvormige doos gemaakt van de multiplexpanelen (op maat gemaakt) van Tosize.de, de oppervlakken geschuurd met korrel 40/80/120, afgerond alle randen/afgeschuind. In het bovenste gedeelte zijn met een decoupeerzaag 2x ronde uitsparingen (voor schalen) gemaakt en ook de randen zijn gebroken en heel fijn geschuurd. Vervolgens werden alle oppervlakken gevlamd/zwart gemaakt met een brander. Boomstammen/takken van fruitbomen worden in dunne, maar ongelijke plakjes gesneden. Deze worden aan de voorkant en zijkanten op de oppervlakken gelijmd en de gaten worden opgevuld met kleine stukjes hout. Roestvrijstalen kommen in de uitsparingen geplaatst. Klaar!

Project 2:

Net als bij project 1 werd uit de multiplexpanelen een onderbouw opgebouwd. Bevestig hier Senna verlijmde houten panelen op en ga op dezelfde manier te werk als bij project 1 (maar til Senna op in plaats van rondhout)

Project 1: D 26,0 cm x L 49,0 cm x H 30,0 cm

Project 2: T 27,8,0 cm x L 49,0 cm x H 31,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Birgit en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 95,09


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken