Zelfgemaakte plywood eetbar/hondendrinker van Birgit

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Birgit

Birgit

DE

Makkelijk

1 minuut

Omdat normale voerbakken vaak omvallen of heen en weer worden geschoven, hebben we voor onze teef twee verschillende voerbakken/drinkbakken/voederbakken gemaakt. Zodat je op comfortabele hoogte kunt eten en drinken en alles op zijn plek blijft!

Project 1:

Een kubusvormige doos gemaakt van de multiplexpanelen (op maat gemaakt) van Tosize.de, de oppervlakken geschuurd met korrel 40/80/120, alle randen afgerond / afgeschuind. In het bovendeel 2x ronde uitsnijdingen (voor schalen) gemaakt met de decoupeerzaag en ook de randen gebroken en zeer fijn geschuurd. Daarna werden alle oppervlakken gevlamd/zwart gemaakt met een brander. Boomstammen/takken van fruitbomen in dunne maar ongelijke plakjes gesneden. Deze worden aan de voor- en zijkanten op de vlakken gelijmd en de openingen worden opgevuld met kleine stukjes hout. Roestvrijstalen kommen in de uitsparingen gestoken. Afgerond!

Project 2:

Net als bij project 1 is er een onderbouw opgebouwd uit de multiplex panelen. Bevestig hierop Senna verlijmde houten panelen en ga op dezelfde manier te werk als in project 1 (maar gebruik Senna ipv rondhout)

Project 1: T 26,0 cm x L 49,0 cm x H 30,0 cm

Project 2: T 27.8,0 cm x L 49,0 cm x H 31,0 cm

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Birgit en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

6 items in totaal

€ 86,34


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken