Een nieuw konijnenhok van gezaagd betonplex, door Loes

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Loes

Loes

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit DIY project laat Loes zien hoe ze met op maat gezaagd betonplex een nieuw onderkomen heeft gemaakt voor haar twee konijnen. Door het materiaal online op maat te bestellen kon ze direct starten met haar project. Lees meer over haar ervaring hieronder.

Omschrijving van Loes

We hebben voor onze twee konijnen een nieuw hok gemaakt, waar ze genoeg ruimte hebben met zijn tweeën.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hadden al een hok en daarvan hebben we de onder bak gebruikt als startpunt. Hiervan hebben we de maten opgemeten. Daarna zijn we gaan uittekenen hoe hoog we het wilde hebben en waar een open plek moest. Waar de konijnen er zelf uit moeten kunnen springen en waar wij het hok open kunnen maken. Om de konijnen te pakken als het nodig is en om het hok te verschonen. Na het uittekenen zijn we opzoek gegaan naar het juiste materiaal en toen zijn we gaan bouwen.

Afmetingen van mijn DIY project

Lengte 120,0 cm
Breedte 60,0 cm
Hoogte 90,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Loes en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 365,80


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken