Thuiswinkel Waarborg

DIY kattenboom met plateau van MDF!

DIY kattenboom met plateau van MDF!
DIY kattenboom met plateau van MDF!
DIY kattenboom met plateau van MDF!
DIY kattenboom met plateau van MDF!

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Omschrijving

Moderne kattenboom of klimpaal. Een paal waar onze katten heerlijk kunnen klimmen, ravotten maar ook uitrusten. Hoog in de boom kunnen ze alles mooi overzien en wanen ze zich veilig. De kattenboom heeft een moderne uitstraling met als basis een aluminium paal welke tussen de vloer en plafond wordt geklemd. De treden zijn zijn ronde schijven van MDF.

DIY: kattenboom

De basis is van de paal is gemaakt van een oude IKEA kast van het type Stolmen welke we op marktplaats hebben gekocht. De plateau's zijn MDF schijven van 22 mm die zijn geschilderd met zijde matte lak. De schijven hebben we bij OPMAATZAGEN.nl laten maken en zijn heel mooi cirkel vormig. In de schijven zijn met een gaten zaag ronde gaten geboord zodat de schijven over de paal passen. Ze worden geklemd op de paal met de standaard planken houders van IKEA Stolmen.
Uiteindelijk hebben we twee kattenbomen gerealiseerd

De afmetingen van het project

Hoogte van de boom is 260,0 cm. De kleinste schijven zijn 26,0 cm in doorsnede en de grootste schijf is 45,0 cm. De middelste schijf is 40,0 cm. De boom heeft in totaal 6 schijven met een onderlinge afstand van 30,0 cm. De onderste schijf is op een hoogte van 45,0 cm vanaf de vloer gemonteerd.

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Onze ervaring met OPMAATZAGEN.nl is zeer positief. Voor onze kattenboom hadden wij ronde schijven van MDF nodig. Deze zijn moeilijk mooi rond te zagen maar bij OPMAATZAGEN.nl kunnen ze deze maken zonder gat in het midden. De prijs viel mij erg mee en het gezaagde materiaal werd heel goed verpakt bij ons een week later aan huis geleverd. Top.

Geen resultaten gevonden