Zelfgemaakt dubbel konijnenhok op hoogte, door Kim en Roy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Roy

Roy

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

We hadden al heel lang 2 losse konijnenhokken. Dit was niet altijd handig.. toen kwamen we op het idee van een konijnenhok. Het konijnenhok bestaat uit 2 niveaus incl. nachthok en "vide".

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

De hoofdmaten heb ik bij "OPMAATZAGEN.nl" al laten zagen de uitsparingen etc. werden met de decoupeerzaag aangebracht. Het hout en aluminium voor de deuren, de scharnieren, shingles en bevestigingsmateriaal werd lokaal aangekocht. Het onderstel is gemaakt door de firma RoWinox.

We zijn begonnen met 1 zijwand op de achterwand te schroeven, en de bodem. Zo krijg je al een stevig geheel. Daarna werden alle andere bodems en de tussenwand aangebracht. Als laatste de andere zijwand.

Vervolgens werden de houten frames voor de deurtjes gemaakt en konden we alles gaan primeren+spuiten. Toen dat klaar was, kon het dak erop, en konden we de shingles gaan aanbrengen. De werd afgewerkt met een aluminium hoekprofiel. Het gaas in de 2 grote deuren zit ook vast met een hoekprofieltje rondom. (zodat de konijnen niet aan de scherpe punten van het gaas kunnen). Het onderstel werd met slotbouten onder het hok gebout.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

LXBXH=170,0x60,0x170,0 cm (incl.onderstel)

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Roy en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 784,66


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken