Reptielenliefhebber Anthony maakte dit terrarium op maat

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Anthony

Anthony

NL

Gemiddeld

2 minuten

Heb jij ook een reptiel als huisdier net zoals Anthony en wil jij een terrarium die precies op maat is? Bekijk dan snel naar deze klus! OPMAATZAGEN.nl zaagt helemaal naar jou wensen je plaatmateriaal, waardoor dit voor jou een last minder is. Daarbij kan je met ons plaatmateriaal snel en gemakkelijk een hok in elkaar zetten voor je reptielen huisdier. 

Zo maak je een terrarium voor reptielen

Een terrarium voor alle reptielen. Samen met de planten is het een prachtig geheel geworden.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Anthony heeft al meer dan 13 jaar reptielen als huisdier. Sinds vorig jaar woont Anthony in zijn eigen huis. Je kan natuurlijk een verblijf in de winkel halen, maar je kan er ook een zelf maken. Want wat is er leuker voor een reptielenliefhebber dan om de zolder in te richten als reptielen-verblijf met en op maat gemaakt terrarium. Niets natuurlijk!

Anthony bestelde platen voor dit reptielen-verblijf van multiplex interieur populier in de gewenste maten. OPMAATZAGEN.nl is er trots om de op maat gezaagde onderdelen te mogen leveren. Hij zette het hok snel en gemakkelijk omdat de onderdelen precies in elkaar vielen. Wil je ook een terrarium maken? Bekijk gauw ons assortiment!

Bedankt voor de foto’s Anthony!

Afmetingen van mijn DIY project

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Anthony en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 96,28


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken