Een zwevend bed van vurenhout, door Sophie

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Sophie

Sophie

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een zwevend bed, door middel van baddingen rechtop te zetten en deze bovenop te voorzien van een rachelwerk van kepers. Hierdoor heb ik alles met elkaar verbonden zodat het een stevige constructie word. De lattenbodems had ik nog en zodra de matrassen worden geleverd kunnen wij erop slapen.

Hoe heb je het bed gemaakt?

Het hout heb ik opgedeeld in 2 gedeeltes. Het onderste gedeelte zijn baddingen van 44 bij 145 en daarboven een frame van kepers. Deze heb ik beide los van elkaar gebouwd en vervolgens aan elkaar gekoppeld. De lattenbodems passen hier precies op. Als de matrassen geleverd worden ga ik vermoedelijk de zijkanten voorzien van een meubelpaneel. Ook komt bij het onderste framewerk een LED strip rondom om nog meer de illusie te wekken dat het bed zweeft.

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zijn 2230 bij 1820 mm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken