Zwarte, industriële deur voor de cv, door Denise

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Er is een zwarte wand voor de cv gemaakt en voor de cv hebben we een deurtje erin gemaakt. Dit is gemaakt van zwart mdf V313.

Tussenwand op maat

Met zwart mdf hebben we de opening dichtgemaakt en voor de cv zelf hebben we een klein deurtje gemaakt. Dit deurtje is gemaakt met zwarte scharnieren en magneten aan de achterkant. Voor het handvat is een leren lus gebruikt. De platen zijn ook vastgeschroefd met zwarte schroeven. We hebben een stuk uitgezaagd dat de onderste plaat precies om de verwarmingsbuizen past. Tot slot zijn de platen geverfd met mat zwarte verf van 3v3 voor keuken. Deze verf is ook waterbestendig.

De afmetingen van de wand

228,0x88,0 omdat het te hoog is zijn twee platen van 124,0 gebruikt.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken