Deurpost opgevuld met op maat gezaagd okoume, door Nick

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Nick

Nick

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

In dit DIY project laat Nick zien hoe hij op maat gezaagd okoume heeft toegepast in zijn verbouwing. Door het zaagwerk online te bestellen kon hij direct starten met dit project. Lees meer over zijn ervaring hieronder.

Omschrijving van Nick

In aanloop naar onze nieuwe keuken hebben wij de keukendeur dichtgemaakt en de muur tussen de keuken en de eetkamer gesloopt. Wij hebben op de plaats waar het deurkozijn stond de okoume plaat bevestigd. Daarover hebben wij gipsplaten aangebracht en over de gipsplaten gestucct. Nu is de keuken 1 open geheel met strak gestucte muren en plafond.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst hebben wij de keukenmuur verwijderd en de keukendeur eruitgehaald. Het kozijn hebben wij zo bewerkt dat de opmaatgezaagde okoume plaat precies op het kozijn kon worden getimmerd. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de diepte van de aangrenzende muur, zodat het stucwerk recht en waterpas kon worden aangebracht. Het uiteinde hebben wij versterkt met een alu hoekprofiel. De achterkant van de okoume plaat grenst nu aan de hal, waardoor daar in de toekomst nog een kapstok kan worden bevestigd.

Afmetingen van mijn DIY project

284,0 x 110,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Nick en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 246,56


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken